Szerző: Bodnár Ádám

2002. november 26. 13:20

Súlyos biztonsági rést javított ki a RealNetworks

A RealNetworks három súlyos biztonsági hibát javított ki a RealOne Player és RealPlayer médialejátszó szoftverek Windows operációs rendszeren futó változataiban.

HIRDETÉS

A RealNetworks három súlyos biztonsági hibát javított ki a RealOne Player és RealPlayer médialejátszó szoftverek Windows operációs rendszeren futó változataiban.

A biztonsági rést, illetve réseket az angliai Next Generation Security Software fedezte fel, és november 1-én értesítette a RealNetworks fejlesztőit, akik azonnal kijavították a hibát, elhelyezték a cég weboldalán a javítócsomagokat, és csak ezután számoltak be a biztonsági rések létezéséről.

A cég weboldalán található közlemény szerint a biztonsági rés lehetővé teszi a rosszindulatú felhasználók számára, hogy tetszőleges programot futtassanak az áldozat gépén, ehhez csupán arra van szükség, hogy az áldozat letöltsön egy bizonyos fájlt.

A RealNetworks azt javasolja a felhasználóknak, hogy töltsék le és telepítsék fel a javítócsomagot annak ellenére, hogy egyelőre még nem érkezett jelentés olyan támadásról, amely a RealPlayer és RealOne Player sebezhetőségét használta volna ki.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 03:20

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.