Szerző: Vörös Péter

2000. május 5. 09:21

Az Applied Materials az ázsiai eladások erőteljes növekedésére számít

A chip-berendezés gyártó óriás a következő egy évben 6-800 millió $-os forgalomnövekedésre számít Szingapúrban és Malajziában, mivel a telefonokhoz, autókhoz és elektronikus játékokhoz szükséges chip-ek iránti kereslet miatt a lapkagyártók termelése jelentősen nő.
Az Internet terjedése szinte mindenféle félvezető chip iránt nagy keresletet hozott létre - már messze nem csak a PC-kről van szó: félvezető-ipari elemzők 20-25%-os növekedésre számítanak világszerte. Szingapúr chip exportja márciusban 990 millió $-ra nőtt, az Applied Materials egyik legnagyobb regionális vevője, a Chartered Semiconductor Manufacturing nevű lapkagyártó cég éppen most építi hatodik gyárát az ázsiai városállamban a kereslet kielégítéséhez.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról