Szerző: Ady Krisztián

2002. november 21. 14:16

250 GB-os hordozható merevlemezt mutatott be a LaCie

[Digit-Life] Új, megnövelt kapacitású hordozható merevlemezeket mutatott be a francia LaCie, melyeket elsősorban Macintosh rendszerekhez ajánl. A FireWire csatolófelület 400 Mbit/s adatátviteli képességének köszönhetően ezek a merevlemezek kiváló teljesítményt nyújthatnak külső, hordozható mivoltuk ellenére akár videoszerkesztési feladatokhoz is, hot-swap (üzem közbeni) cserét biztosítva.

[Digit-Life] Új, megnövelt kapacitású hordozható merevlemezeket mutatott be a francia LaCie, melyeket elsősorban Macintosh rendszerekhez ajánl. A FireWire csatolófelület 400 Mbit/s adatátviteli képességének köszönhetően ezek a merevlemezek kiváló teljesítményt nyújthatnak külső, hordozható mivoltuk ellenére akár videoszerkesztési feladatokhoz is, "hot-swap" (üzem közbeni) cserét biztosítva.

Az új eszközök alumínium házat kaptak, mely a beépített merevlemezek hőleadását is segítheti. A LaCie d2 FireWire merevlemezek 60, 80, 120, 200 és 250 GB-so méretben vásárolhatók meg. A FireWire csatlakozó egyaránt nyújt kompatibilitást a Macintosh és PC számítógépekhez is.

A 60 GB-os modell 199, a legdrágább és legnagyobb kapacitást nyújtó 250 GB-os 549 dollárba kerül.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról