Szerző: Ady Krisztián

2002. november 21. 11:42

Comdex: 15"-os LCD televízió és monitor a BenQ-tól

[Comdex] Új, 15-os képátlóval rendelkező LCD-monitort mutatott be a BenQ a Comdex kiállításon. Az FP591 monitor kiváló paraméterekkel rendelkezik, melyeknek köszönhetően videofeldolgozási feladatokra, DVD-zésre, televíziózásra is tökéletesen használható a PC-s felhasználás mellett.

[Comdex] Új, 15"-os képátlóval rendelkező LCD-monitort mutatott be a BenQ a Comdex kiállításon. Az FP591 monitor kiváló paraméterekkel rendelkezik, melyeknek köszönhetően videofeldolgozási feladatokra, DVD-zésre, televíziózásra is tökéletesen használható a PC-s felhasználás mellett.

Monitorként 1024 x 768 pixeles felbontással, 500 kandella/m2 fényerővel, 550:1-hez kontrasztaránnyal és alig 16 ms-os válaszidővel jellemezhető a készülék. A készülékhez csatlakoztatható opcionális, külső tv-tunerrel akár tv-adásokat is élvezhetünk.

Az FP591 monitorhoz egy úgynevezett "digital photo frame" (DPF) eszköz is kapcsolható, mely CompactFlash, Secure Digital, SmarMedia és Multimedia Memory Card memóriakártyákon tárolt digitális fényképek megjelenítését teszi lehetővé a monitoron, a számítógép segítsége nélkül.

A BenQ új 15"-os LCD monitorát decembertől lehet majd megvásárolni, körülbelül 480 dolláros áron. A cég terveiben szerepel egy hasonló, de 17"-os modell januári piacra dobása is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról