Szerző: castor

2002. november 19. 19:06

Új képek a magyar fejlesztésű Panzers stratégiai játékból

A Gamers Hell honlapnak sikerült beszerezni két exkluzív képet a Panzers című magyar fejlesztésű, második világháborús stratégiai játékból. Az egyik képen az amerikai csapatok jellegzetes dzsipjének modelljét tekinthetjük, míg a másik egy erdei ütközetet mutat be.

A Gamer's Hell honlapnak sikerült beszerezni két exkluzív képet a Panzers című magyar fejlesztésű, második világháborús stratégiai játékból. Az egyik képen az amerikai csapatok jellegzetes dzsipjének modelljét tekinthetjük, míg a másik egy erdei ütközetet mutat be.

A háború három legnagyobb hadviselő fele -- Németország, Anglia-Egyesült Államok, Oroszország -- közül választhatunk, és vezethejük győzelemre a gyalogosokból és járművekből álló különítményünket. Európai nagyvárosokon, hatalmas erdős vagy sík tájakon, mediterrán falukon és havas hegységeken keresztül vezet az utunk, melyek közben rengeteg elsődleges, másodlagos és titkos cél vár megoldásra.

Teljesen valósághűen megalkotott második világháborús járművek -- tankok, lövegek, dzsipek, repülők és teherautók -- segítenek a harcban. Bármely résztvevőt választva egy karizmatikus hős van jelen mint a különítmény vezetője, és az ő története tárul fel a háború folyamán. Játék közbeni animációk, párbeszédek és legfőképpen akciójelenetek színesítik a programot, és viszik tovább a cselekményt.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról