Szerző: Ady Krisztián

2002. november 19. 11:16

Újabb kulcskarikára fűzhető MP3-lejátszó az Additektől

[Clubic.com] Hamarosan újabb kulcstartóra fűzhető médialejátszó kerülhet a boltokba, az Additek DIGITAL Audio Player MP3-lejátszója is kísértetiesen hasonlít a Creative MuVo-ra. A mini lejátszót hasonló módszerrel csatlakoztathatjuk a számítógéphez, csupán be kell dugni egy szabad USB portba. A készülék 128 MB beépített memóriával rendelkezik, MP3 és WMA állományokat képes megszólaltatni.

[Clubic.com] Hamarosan újabb kulcstartóra fűzhető médialejátszó kerülhet a boltokba, az Additek "DIGITAL Audio Player" MP3-lejátszója is kísértetiesen hasonlít a Creative MuVo-ra. A mini lejátszót hasonló módszerrel csatlakoztathatjuk a számítógéphez, csupán be kell dugni egy szabad USB portba. A készülék 128 MB beépített memóriával rendelkezik, MP3 és WMA állományokat képes megszólaltatni.

Az apró készüléken egy LCD-kijelző is van, mely jelentős előny a konkurens Creative MuVo-val szemben. A lejátszóban található DSP felvételt is lehetővé tesz, ezért akár diktafonként is használható lenne. Az áramellátásról egyetlen AAA akkumulátor gondoskodik. A készülék ára 149 euró körül lesz az európai üzletekben.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról