Szerző: Bodnár Ádám

2000. május 4. 22:22

Addonics UltraFloppy

Az Addonics Technologies legújabb adattároló eszköze a Mobile UltraFloppy nevet kapta. A 3.5" 1.44 MByte hajlékonylemezeket és a különlegesen nagy sűrűségű 144 MByte kapacitású saját lemezeit kezelő külső egység PCMCIA, USB vagy FireWire porton keresztül kapcsolódhat bármilyen asztali számítógéphez, notebookhoz, Macintosh vagy iMac géphez.

Az Addonics az új egységet főleg kép- illetve hanganyagok (mp3) tárolásához és könnyű mozgatásához ajánlja. A teljesen plug&play-kompatibilis lemezmeghajtókhoz 16 és 32 bites Windows, MS-DOS és MacOS 9.0 meghajtóprogramokat mellékel a gyártó. A PCMCIA és USB modellek már kaphatók 109 és 119 dolláros áron, a FireWire csatlakozós modellek június elsején kerülnek az üzlekbe, 169 dollárt kell majd értük fizetni. Magyarországi megjelenéséről egyelőre nincs információnk. [Addonics]

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról