:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. november 14. 13:20

Ingyen Xbox konzol és játék jár az EPSON új multimédiás kivetítőjéhez

[Mmd] Az EPSON az új EMP-52 típusjelű, többféle

[Mmd] Az EPSON az új EMP-52 típusjelű, többféle szórakozási eszközhöz használható kivetítőjét a Mircrosoft Xbox játékkonzoljával együtt kínálja a vásárlók számára. Aki november 1. és december 31. között vásárolja meg az EPSON új projektorát, ráadásként ingyen megkapja a Microsoft Xbox-át és a "Project Gotham Racing" című játékot. Az EPSON EMP-52 modellje nagy fényerejű, SVGA-Multitainment projektor kezdők számára, amely azonban kisebb irodák, az otthoni munka illetve szórakozás számára, valamint az oktató-berendezésekhez is használható. Az EPSON EMP-52 egységcsomag 1.999,00 euró áron kerül a boltokba.

Az EPSON az EMP-52 modelljével egy 1200 ANSI-lumen fényerősségű és 800 x 600 pixeles, SVGA-felbontású, hordozható kivetítőt kínál, amely emellett a VGA-tól az XGA-ig bármilyen bemeneti jel megjelenítése is minden további nélkül képes. 2,9 kilogrammos súlyával a készülék könnyűnek számít a saját kategóriájában. A függőleges torzítások képi ellensúlyozásához az EPSON EMP-52 digitális trapézkorrektúrát használ (Keystone). A kivetített kép +/- 15 fokos szögben gombnyomással korrigálható. A kép azon nyomban kiegyenesedik és derékszögűvé válik. Az új kivetítő 0,5 coll méretű, polyszilícium-TFT-aktívmátrixos LCD-kkel dolgozik, kontrasztaránya pedig 400:1. Az eredmény: metszően éles kép és legfeljebb 16,7 millió különböző színárnyalat. Csendes működésének és kiemelkedő teljesítményének köszönhetően a multimédiás előadások úgy az üzleti, mint a magánéletben szórakozássá válnak.

Az új projektorban az EPSON ColorReality technológiája került alkalmazásra, amely támogatja az sRGB-t is. A Microsofttal együttműködésben fejlesztett sRGB-üzemmód valamennyi EPSON termékben a színek "hamisítatlan" visszaadásáról gondoskodik. Az EPSON EMP-52 ráadásul olyan lehetőséget is kínál a felhasználóknak, amely szerint hat különböző kivetítési üzemmód közül választhatnak: az sRGB-üzemmód mellett a "Normal", a "Presentation", a "Meeting", a "Theatre" és a "Games" üzemmódok szabadon választhatók. Ezzel lehetőség nyílik, hogy a megjelenített képet könnyedén az egyéni vetítési igényekhez lehessen igazítani.

A készülék legtöbb funkcióját közvetlenül a kártyaméretű, kompakt távirányítón keresztül is működésbe hozhatjuk. A távvezérlő maximális funkcionalitást és egyszerűen kezelhető segítséget kínál, amihez a vetítő külső burkolatába épített rekesz gyors és biztonságos tárolási lehetőséget biztosít.

Legyen szó DVD-lejátszóról, videóról, számítógépről, digitális kameráról, játékkonzolról vagy Hi-Fi berendezésről -- az EPSON EMP-52-es modelljéhez valamennyi készülék gond nélkül csatlakoztatható.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 11:02

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.