Szerző: castor

2002. november 12. 19:10

Négy régóta várt játék került ma a boltok polcaira

Lassan mindenki karácsonyi bevásárlási lázban ég, ezt jelzi az is, hogy négy fontos játék került ma a boltok polcaira.

Lassan mindenki karácsonyi bevásárlási lázban ég, ezt jelzi az is, hogy négy fontos játék került ma a boltok polcaira.

Az első a Microsoft Game Studios kiadásában megjelent MechAssault xboxos verziója, melyet a Day 1 Studios csapata fejlesztett. A 31. században játszódó történet során a MechWarrior sorozatból megismert hatalmas robotok irányítása lesz a feladatunk. A program 50 dolláros áron vásárolható meg, de már beleépítették az Xbox Live szolgáltatás támogatását, így a játékosok az interneten keresztül is összemérhetik erejüket.

Megjelent a nagy sikert aratott Medal of Honor: Allied Assault második világháborús akciójáték kiegészítője is, a Medal of Honor: Spearhead. A lemezen a kilenc új küldetés mellett természetesen szerepel néhány friss multiplayer pálya, valamint új modellek (brit, illetve szovjet katona) és fegyverek is. A történet során az 1944 júniusától, azaz a szövetségesek partraszállásától egészen 1945 májusáig, azaz Berlin elestéig kell helytállnunk az embert próbáló ütközetekben. De alkalmunk nyílik belekóstolni a híres arnhemi csatába is, melynek hídjáról és annak környékéről egy külön pályát is mintáztak a többjátékos feladatokhoz.

A PlayStation 2-tulajdonosok már biztosan régen felfigyeltek az Electronic Arts legújabb autós játékára. A Shoxban összesen 24 sportkocsit vezethetünk, melyek közt olyan gyárak licencelt járművei szerepelnek, mint a Porsche, a BMW, a Subaru, a Toyota vagy a Ford. A virtuális gumikat háromféle helyszínen (tundra, sivatag, dzsungel) koptathatjuk. Ha rendelkezésünkre áll négy kontroller, akkor akár három barátunkkal együtt is játszhatunk osztott képernyős módban.

A negyedik alkotás a Sega of America által készített Shinobi akciójáték PlayStation 2-es változata. A játékban egy speciális képességekkel rendelkező nindzsával kell helytállnunk a különböző rázós helyzetekben. Emberünk például könnyedén szökken fel a falakra, illetve az épületek tetején való ugrálás sem okoz neki gondot. A fejlesztők külön kihangsúlyozzák, hogy hősünk igen jól bánik a kardjával, mely a rengeteg féle mozgásanimációnak köszönhető.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról