:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. november 12. 10:35

A VWR International az SAP-t választotta világméretű IT-megoldásához

[Mmd] Az SAP AG bejelentette, hogy a VWR International, Inc. -- a

[Mmd] Az SAP AG bejelentette, hogy a VWR International, Inc. -- a tudományos kutatási eszközök világméretű, vezető gyártója -- a mySAP.com-ot választotta informatikai platformként az egész világra kiterjedő műveletek teljesítményének optimalizálásához. A VWR International az SAP vállalati portál, üzleti intelligencia- és vállalatvezetési megoldásait fogja alkalmazni, amelyet az SAP Hosting fog működtetni a magas rendszerteljesítmény, az alacsonyabb összköltség és a gyorsabb hasznosíthatóság érdekében.

A lépés egy újabb mérföldkő a VWR és az SAP régóta fennálló, sikeres kapcsolatában, amelynek során implementálásra kerültek az SAP vállalati erőforrás-tervezési rendszerei és üzleti adattárház-megoldásai a VWR európai telephelyein. Az új szerződés tartalmaz szoftverlicenceket, professzionális szolgáltatásokat és egy többéves szerződést az SAP Hostinggal az alkalmazások üzemeltetését illetően, tovább mélyítve a cég informatikai kapcsolatát és elkötelezettségét az SAP felé.

A VWR International a tudományos kutatás eszközeinek egyik legnagyobb szállítója: éves bevételei meghaladják a 2,5 milliárd dollárt. A VWR igen sokféle termék és szolgáltatás, vásárlói csoport és földrajzi hely szerint szakosodott. A VWR elsődleges ügyfélköre a gyógyszerészeti, orvostudományi, vegyipari, technológiai, élelmiszer-feldolgozó és fogyasztói iparágakból kerül ki. Szintén fontos vásárlók az egyetemek és a kutatóintézetek; a különféle kormányzati intézetek; környezetvédelmi szervezetek; valamint az általános és középiskolák.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 01:05

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.