:

Szerző: Ady Krisztián

2000. május 4. 19:18

Csúcsminőségű digitális audio..

Az S3 és a Boston Acoustics szövetségre lépett egymással Yahoo sajtóközlemény e szerint.

Az S3 és a Boston Acoustics szövetségre lépett egymással Yahoo sajtóközleménye szerint.

"Ez a szövetség lehetővé teszi, hogy kombináljuk a Rio-nál felhasznált technológiákat a Boston díjnyertes (hangszóró) technológiájával az eljövendő digitális audio termékeink érdekében, kiemelve őket az átlagos hangminőségből"-nyilatkozta Mike Reed, az S3/Diamond marketing-igazgatója.

"A felhasználók megértették, hogy a Boston márkanév egyet jelent a csúcsminőségű audio-val"- mondta Michael Chass, a Boston Acoustics alelnöke. "Ugyanígy az S3 ismeretes, mint a jó minőségű digitális audio technika úttörője. Tapasztalataik párosítva hangszóró-technológiánkkal lehetővé teszik hogy eljuttassuk felhasználóinknak a következő generációs audio termékeket."

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 23:15

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.