Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. november 11. 17:11

Kertész Imre Sorstalansága élőben az interneten

Monstre élő adásban olvassák fel Kertész Imre Sorstalanság című könyvét a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház művészei. A Nyíregyházi Főiskolán tartandó előadás az interneten is követhető lesz: az Index Kelet és a Móricz Zsigmond Színház oldalán valós idejű közvetítés látható majd a felolvasásról.

HIRDETÉS

[HWSW] Monstre élő adásban olvassák fel Kertész Imre Sorstalanság című könyvét a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház művészei. A Nyíregyházi Főiskolán tartandó előadás az interneten is követhető lesz: az Index Kelet és a Móricz Zsigmond Színház oldalán valós idejű közvetítés látható majd a felolvasásról.

Kertész Imre könyvének felolvasása nem kis erőpróba: az előadás körülbelül 6 órás lesz, délelőtt 11-kor kezdődik és délután 5-ig tart majd. Az internetes közvetítés az Euroweb jóvoltából fogható november 13-án, szerdán délelőtt.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 01:14

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.