Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. november 11. 17:11

Kertész Imre Sorstalansága élőben az interneten

Monstre élő adásban olvassák fel Kertész Imre Sorstalanság című könyvét a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház művészei. A Nyíregyházi Főiskolán tartandó előadás az interneten is követhető lesz: az Index Kelet és a Móricz Zsigmond Színház oldalán valós idejű közvetítés látható majd a felolvasásról.

[HWSW] Monstre élő adásban olvassák fel Kertész Imre Sorstalanság című könyvét a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház művészei. A Nyíregyházi Főiskolán tartandó előadás az interneten is követhető lesz: az Index Kelet és a Móricz Zsigmond Színház oldalán valós idejű közvetítés látható majd a felolvasásról.

Kertész Imre könyvének felolvasása nem kis erőpróba: az előadás körülbelül 6 órás lesz, délelőtt 11-kor kezdődik és délután 5-ig tart majd. Az internetes közvetítés az Euroweb jóvoltából fogható november 13-án, szerdán délelőtt.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról