Szerző: Bodnár Ádám

2002. november 7. 13:15

Megjelent és letölthető a népszerű SiSoft Sandra tesztprogram 2003-as verziója

A mai napon megjelent és letölthető az egyik legnépszerűbb átfogó rendszerinformációs és tesztpgrogram, a SiSoft Sandra legújabb, 2003-as verziója.

A mai napon megjelent és letölthető az egyik legnépszerűbb átfogó rendszerinformációs és tesztpgrogram, a SiSoft Sandra legújabb, 2003-as verziója.

A program készítőinek közleménye szerint a Sandra 2003 a korábbinál több teljesítménymérési lehetőséget biztosít, támogatja a legújabb technológiákat (AGP8X, Hyper-Threading), valamint a legfrissebb chipkészleteket (Intel 7500, 845GL/GV/GE/PE; SiS 648, 655, 746; VIA KT400, P4X400). Újdonság továbbá a környezetfüggő súgófunkció, továbbfejlesztették a rendszer stabilitását vizsgáló "burn-in" szolgáltatást, ezen felül a teljesítmény-adatbázis is számos új konfigurációval bővült. Érdekesség még, hogy a program meg tudja becsülni a processzorhűtő hatásfokát. A szoftver új grafikus felületet is kapott.

A fejlesztők becsületesen bevallották, hogy egyes chipkészletek támogatása a megfelelő dokumentációk hiányában nem teljes. Ezek közé tartoznak az ALi, NVIDIA nForce és ServerWorks lapkakészletek. A SiSoft Sandra 2003 Standard változat ingyenesen letölthető a www.sisoftware.co.uk honlapról. A kibővített szolgáltatásokkalr bíró Professional verzió ára 25 angol font.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról