Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. november 7. 18:17

Új felügyelő bizottsági tagok az econet.hu Rt-nél

Az econet.hu Informatikai Rt. közgyűlése, tegnap egyhangú szavazás mellett pontosította az igazgatóság felhatalmazását arra, hogy a jövőben szükség szerint, a gazdasági társaságokról szóló törvény rendelkezéseivel összhangban, saját hatáskörben döntsön a társaság jegyzett tőkéjének

[HWSW] Az econet.hu Informatikai Rt. közgyűlése, tegnap egyhangú szavazás mellett pontosította az igazgatóság felhatalmazását arra, hogy a jövőben szükség szerint, a gazdasági társaságokról szóló törvény rendelkezéseivel összhangban, saját hatáskörben döntsön a társaság jegyzett tőkéjének emeléséről. A közgyűlés -- új felügyelő bizottsági tagok választása mellett -- arról is döntött, hogy a társaság igazgatósági és felügyelőbizottsági tagjai a jövőben díjazásban részesülnek.

A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett egyetlen internetes társaság közgyűlési határozata értelmében az igazgatóság saját hatáskörben dönthet a Társaság jegyzett tőkéjének 5 éven keresztül, évi legfeljebb 140 millió forinttal, összesen legfeljebb 700 millió forinttal való felemeléséről, oly módon, hogy az egyes évi tőkeemelések nem haladhatják meg a Társaság tőkeemeléskori jegyzett tőkéjének 25%-át.

A rendkívüli közgyűlés, melyen az arra jogosultak 54%-a jelent meg, egyhangú szavazással a társaság felügyelő bizottságának tagjává választotta Mécs Imrét és Kereszty Gábort, egyúttal úgy döntött, hogy a társaság it és fb tagjai részére novembertől kezdődően egységesen havi százezer forint, míg it és fb elnökei részére havi 200.000,-Ft tiszteletdíjat állapít meg. A rendkívüli közgyűlés a társaság alapszabályának az előterjesztésben és a szóbeli kiegészítésben foglaltak szerinti, a fenti döntésekkel összhangban lévő módosítását elfogadta.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról