:

Szerző: Ady Krisztián

2002. október 31. 14:23

Mégsem készíti el a Sprint a frissítést a VisorPhone kiegészítőhöz

[News.com] Mégsem készíti el a Handspring VisorPhone kiegészítőjéhez szükséges szoftverfrissítést a Sprint, miközben az elmúlt időszakban ezt reklámozva értékesített több ilyen készüléket. A cég a Digital Link szolgáltatás bevezetésekor reklámozta a Handspring Visorból teljes értékű mobiltelefont varázsoló kiegészítőt, elhitetve a vásárlókkal, hogy az hamarosan kompatibilis lesz a szolgáltató új Vision hálózatával.

[News.com] Mégsem készíti el a Handspring VisorPhone kiegészítőjéhez szükséges szoftverfrissítést a Sprint, miközben az elmúlt időszakban ezt reklámozva értékesített több ilyen készüléket. A cég a Digital Link szolgáltatás bevezetésekor reklámozta a Handspring Visorból teljes értékű mobiltelefont varázsoló kiegészítőt, elhitetve a vásárlókkal, hogy az hamarosan kompatibilis lesz a szolgáltató új "Vision" hálózatával.

A bejelentés nem érint túl sok felhasználót, mivel kevesebb mint 1000 ilyen kiegészítőt tudott eladni a Sprint, hasonlóan a Handspring által a cég CDMA hálózatához igazított VisorPhone készülékhez, utóbbiból is csak ilyen kis mennyiséget tudott a Sprint értékesíteni.

A Sprint ugyanakkor 250 dolláros kompenzációt, levásárolható keretet biztosít ezeknek a felhasználóknak, legalábbis azoknak, akik közvetlenül a Sprinttől vásárolták meg a készüléket és a Digital Link szolgáltatást. A Handspring által értékesített készülékekre ez az opció nem vonatkozik, mivel a Handspring külön kedvezményben részesítette a Digital Link előfizetőket, akiknek csupán 8,5 dollárt kellett fizetni ezért. A Handspring egy figyelmeztetést is elhelyez weblapján, miszerint az eszköz nem kompatibilis a Sprint "Vision" hálózatával.


Handspring Visor Pro

A Sprint 3G-s szolgáltatása, a Digital Link 144 kbit/s sebességű adatátviteli sebességet ígér a felhasználók számára, s ehhez a szolgáltatáshoz ajánlotta a Sprint a VisorPhone kiegészítőt. A frissítést rövid időn belül ígérte a cég, ám ez mostmár csupán ígéret marad.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 15:28

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.