:

Szerző: Vörös Péter

2002. október 29. 12:43

Decembertől lesz kapható a SONICblue új MP3/CD-lejátszója

[Clubic.com] Új MP3-CD discmant mutatott be a SONICblue: a karácsonyi bevásárlási láz időszakára talán a boltokba kerülhet a cég RioVolt SP 150 készüléke. Az MP3 discman CD-R és újraírható CD-RW lemezeket is olvas, melyekről Audio-CD, MP3 és WMA állományokat képes megszólaltatni. Az MP3 számok esetén az id3 tagek tartalmát is meg tudja jeleníteni 3-soros LCD-kijelzőjén.

[Clubic.com] Új MP3-CD discmant mutatott be a SONICblue: a karácsonyi bevásárlási láz időszakára talán a boltokba kerülhet a cég RioVolt SP 150 készüléke. Az MP3 discman CD-R és újraírható CD-RW lemezeket is olvas, melyekről Audio-CD, MP3 és WMA állományokat képes megszólaltatni. Az MP3 számok esetén az "id3" tagek tartalmát is meg tudja jeleníteni 3-soros LCD-kijelzőjén.

Az SP150 MP3-módban 16 perces rázkódásvédelemmel rendelkezik, két darab feltöltött ceruzaakkumulátorral 20 órán keresztül működik. A készülék méretei: 14 x 13.3 x 2.8 cm, súlya csupán 200 gramm. Az új discman decemberben lesz megvásárolható 149 eurós áron.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 22:23

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.