:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. október 28. 12:09

Az Alcohol Software alkalmazása a legújabb védelemmel ellátott CD-lemezeket is lemásolja

[CD-Freaks] Alig két hete számoltunk be a legújabb SecuROM - SafeDisc védelemről, mely egyes vélemények szerint teljesen feltörhetetlennek tűnt. Ilyen megoldás azonban úgy tűnik nincs és nem is lesz: ez a védelem is a múlté már. A CD-Freaks weboldal szerint egy legálisan kapható CD-másoló szoftver, az Alcohol Software Alcohol 120% elnevezésű alkalmazása képes a legfrissebb másolásvédelemmel ellátott lemezek tökéletes reprodukálására is.

[CD-Freaks] Alig két hete számoltunk be a legújabb SecuROM - SafeDisc védelemről, mely egyes vélemények szerint teljesen feltörhetetlennek tűnt. Ilyen megoldás azonban úgy tűnik nincs és nem is lesz: ez a védelem is a múlté már. A CD-Freaks weboldal szerint egy legálisan kapható CD-másoló szoftver, az Alcohol Software "Alcohol 120%" elnevezésű alkalmazása képes a legfrissebb másolásvédelemmel ellátott lemezek tökéletes reprodukálására is.

A szoftver az állítások szerint 1:1 másolatokat készít, tehát semmilyen emulációra, szoftvertörésre nincs szükség a másolt lemezen található tartalom futtatásához. A legújabb SafeDisc 2.8x verzióval védett játékok és szoftverek is elindulnak a szoftverrel készített lemezről.

Jelen pillanatban a következő játékokat, lemezeket védi a SafeDisc 2.8-as verziója:

  • Sims Unleashed
  • FIFA Soccer 2003
  • Need For Speed Hot Pursuit 2

A cég honlapjáról elérhető megvásárolható szoftver egyelőre még nem tartalmazza ezt a képességet, de a cég hamarosan elérhetővé teszi a frissítést Alcohol 120% CD-másoló programjához. Az alkalmazás sikeres másolási képességét a bétatesztelők is megerősítették.

A szoftverről további információkat az Alcohol Software honlapjáról szerezhetünk be.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 14:46

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.