:

Szerző: Bőle György

2002. október 25. 12:27

Új alelnöke és vezérigazgatója van az APC EMEA részlegének

Robert Graham
Robert Graham
[Herald] Az American Power Conversion (APC) bejelentette, hogy Robert Grahamet, a cég eddigi Latin-Amerikáért felelős vezetőjét, nevezték ki az APC Európa, Közép-Kelet és Afrika (EMEA) részlegének vezetőjévé, valamint általános alelnökkévé.

Graham már régóta az APC szolgálatában áll és az utóbbi tíz évben számos vezető posztot betöltött, ideértve az Egyesült Államok Észak-Keleti Régió értékesítési igazgatója, valamint az EMEA értékesítési igazgatója tisztségeket is. Mielőtt az APC-hez került volna majdnem tíz évet töltött az IBM-nél. Graham sikeres európai és latin-amerikai tevékenysége alapján megérdemelten kapta meg az APC európai részlegének vezetői pozívióját.

„Az egyik legfontosabb célkitűzésünk az, hogy még jobban bevezessük a piac eme területén legújabb termékünket, a PowerStruXure-t" -- magyarázza Graham. "Nagyon fontos, hogy ezután se tévesszük szem elől ügyfeleink alapvető igényeit. Az ügyfélközpontú megoldások kifejlesztése és rendelkezésre bocsátása révén tovább növeljük a megrendelők elégedettségét és gazdagítjuk az APC ügyfélszolgálati tapasztalatait. Kulcsfontosságot tulajdonítunk annak is, hogy olyan termékeket tervezzünk és gyártsunk, amelyek megfelelnek a régió sajátos igényeinek."

"Rob, tapasztalata és az EMEA régióban elért korábbi sikerei miatt, ideális jelölt volt erre a tisztségre" -- nyilatkozza ifj. Rodger B. Dowdell, az APC elnök-vezérigazgatója. "Meg vagyunk győződve, hogy Rob hozzásegít minket, hogy az APC eme régióban végzett beruházásai megtérüljenek, és piaci térnyerésünk sikeres legyen."

Graham jelenleg a németországi Münchenben lakik, és már el is foglalta új hivatalát.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 06:28

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.