Szerző: Barna József

2002. október 25. 16:34

Befektetők érdeklődnek a magyar távközlési piac iránt

Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter hivatalában fogadta Craig Butchert, az AIG Global Investment igazgatóját, valamint Timothy S. Greent, a GMT Communications Partners Limited igazgatóját.

[HWSW] Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter hivatalában fogadta Craig Butchert, az AIG Global Investment igazgatóját, valamint Timothy S. Greent, a GMT Communications Partners Limited igazgatóját.

Megbeszélésükön a vendégek tájékoztatták Kovács Kálmán minisztert arról, hogy cégük komolyan érdeklődik a magyarországi távközlési piac iránt. Kifejezték véleményüket, hogy a magyar távközlési szektor befektetői szempontból a látszólagos nehézségek ellenére vonzó a külföldi pénzügyi befektetői köröknek.

Az AIG Global Investment Group idén augusztus végén vett részt egy, a Hilton Budapest WestEndben rendezett távközlési konferencián, ahol az előadók között volt Kovács Kálmán miniszter és Pataki Dániel, az IHM helyettes államtitkára is. Az AIG Global Investment egyébként a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete által nyilvántartot befektetési tanácsadó cég.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról