Szerző: Bodnár Ádám

2002. október 25. 12:04

Internet pedagógusoknak, bíráknak, ügyészeknek

Internetes regisztrációs oldalt nyitott az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) azoknak a pedagógusoknak, köztisztviselő bíráknak és ügyészeknek, akik korábban az Informatikai Kormánybiztosság pályázatán nyertek internet-hozzáférést.

[HWSW] Internetes regisztrációs oldalt nyitott az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) azoknak a pedagógusoknak, köztisztviselő bíráknak és ügyészeknek, akik korábban az Informatikai Kormánybiztosság pályázatán nyertek internet-hozzáférést.

A www.infotars.hu címen elérhető oldalon a regisztrációs kód megadását követően válik hozzáférhetővé az internetre kapcsolódáshoz szükséges azonosító. A szerződés teljesítésében az IHM jelenlegi partnerei az Euroweb Rt. és a GTS-Datanet Kft., valamint a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Iroda. A regisztrációval kapcsolatosan a helyi tarifával hívható (40) 200-454-es számon lehet további információt kérni.

Mik azok a sötét mintázatok, vagy ahogy az angol nevezi őket, dark patternek? Miért találkozunk egyre többször velük és mit tehetünk, hogy ne kerüljünk a csapdájukba?

a címlapról