:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. október 25. 12:04

Internet pedagógusoknak, bíráknak, ügyészeknek

Internetes regisztrációs oldalt nyitott az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) azoknak a pedagógusoknak, köztisztviselő bíráknak és ügyészeknek, akik korábban az Informatikai Kormánybiztosság pályázatán nyertek internet-hozzáférést.

[HWSW] Internetes regisztrációs oldalt nyitott az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) azoknak a pedagógusoknak, köztisztviselő bíráknak és ügyészeknek, akik korábban az Informatikai Kormánybiztosság pályázatán nyertek internet-hozzáférést.

A www.infotars.hu címen elérhető oldalon a regisztrációs kód megadását követően válik hozzáférhetővé az internetre kapcsolódáshoz szükséges azonosító. A szerződés teljesítésében az IHM jelenlegi partnerei az Euroweb Rt. és a GTS-Datanet Kft., valamint a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Iroda. A regisztrációval kapcsolatosan a helyi tarifával hívható (40) 200-454-es számon lehet további információt kérni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 17:57

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.