Szerző: Ady Krisztián

2000. május 3. 20:25

Egy kis kavarás

Hmmm....a Savage2000.com teszt jéhez azért volna hozzáfűznivalóm. Az itt látható eredményekből Ők ugyanis azt a messzemenő következtetést vonták le, hogy a Savage2000 milyen rossz kártya, merthogy Q3A alatt semmit sem gyorsult a beígért T&L engedélyezett meghajtókkal. Ezen nem tudom miért kell csodálkozni, ugyanis ismereteim szerint a Q3Arena nem támogatja a T&L-t. :)

Hmmm....a Savage2000.com tesztjéhez azért volna hozzáfűznivalóm. Az itt látható eredményekből Ők ugyanis azt a messzemenő következtetést vonták le, hogy a Savage2000 milyen rossz kártya, merthogy Q3A alatt semmit sem gyorsult a beígért T&L engedélyezett meghajtókkal. Ezen nem tudom miért kell csodálkozni, ugyanis ismereteim szerint a Q3Arena nem támogatja a T&L-t. :)
Viszont ha már itt tartunk, megnézhetnének egy-két GeForce - Viper II összehasonlítást, esetleg meglepődnének, és az egész cikk értelmét vesztené.

A TreeMark-on látszik, hogy van ott némi segítség, ez azonban bőven elmarad a GeForce-tól. Aki T&L-re vesz kártyát, ne a Viper II-t vegye, ezt eddig is tudtuk...

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról