Szerző: Barna József

2002. október 21. 19:49

Ötmilliós pályázat az UHU Linux fejlesztésére

[UHU Linux] Az UHU Linux Kft. néhány hetes nyilvános

UHU Linux[UHU Linux] Az UHU Linux Kft. néhány hetes nyilvános előkészítés után elindította pályázatát. Az UHU-Linux disztribúció továbbfejlesztésének és népszerűsítésének támogatása címmel kiírt pályázaton minden természetes és jogi személy részt vehet, a társaság így kíván támogatást nyújtani olyan munkacsoportok számára, akik a magyarországi Linux-használat elterjedéséért dolgoznak.

A javasolt témák között az otthoni és vállalati alkalmazások fejlesztésen kívül megtalálható a játékfejlesztés, a grafikai és tipográfiai munka (pl. szabadon terjeszthető magyar betűkészletek készítése), oktatási anyagok összeállítása, valamint az UHU Linux dokumentálása és multimédiás oktatása is. A tervezetek beküldési határideje 2002 november 25., az eredményhirdetés napja pedig december 6. További információk: www.uhulinux.hu.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról