:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. október 14. 11:44

Változások az EuroWeb Rt. vezetésében

Szalay-Bobrovniczky Kristóf, a PanTel korábbi értékesítési vezérigazgató-helyettese tölti be az EuroWeb Internet Szolgáltató Rt. cégvezetői pozícióját.

[HWSW] Szalay-Bobrovniczky Kristóf, a PanTel korábbi értékesítési vezérigazgató-helyettese tölti be az EuroWeb Internet Szolgáltató Rt. cégvezetői pozícióját.

Szalay-Bobrovniczky kinevezésével egyidőben Kassai Ervin eddigi ügyvezető, valamint Garai Géza marketing és üzletfejlesztési igazgató -- akik 2000 decembere óta vezették a céget --, távoztak az EuroWebtől. Kassai Ervin és Garai Géza feladata volt az elmúlt másfél év során az EuroWeb sikeres működésének biztosítása, a távközlési piac liberalizációját követően kiemelkedő piaci sikert elért NeoPhone IP-alapú szolgáltatás kifejlesztése és bevezetése, valamint a cég piaci pozíciójának és vezető szerepének fenntartása.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf (32), az EuroWeb Rt. új ügyvezető igazgatója 1993-ban a Gödöllői Egyetemen végzett, ezt követően a Copernic program keretein belül szerzett menedzsment másoddiplomát Párizsban. Szalay-Bobrovniczky jelenlegi, új pozícióját megelőzően a PanTelnél töltötte be az értékesítési vezérigazgató-helyettesi posztot, ahol többek között a PanTel végfelhasználói üzletágának kiépítésében és fejlesztésében vállalt vezető szerepet.

Az új ügyvezető igazgató feladata lesz a jelentősen megváltozott piaci körülmények között az EuroWeb további növekedésének biztosítása, új bevételi források és területek feltérképezése és a lehetőségek kiaknázása, valamint az EuroWeb és a PanTel-csoport meglévő közös erőforrásainak hatékonyabb kihasználása.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 15:14

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.