Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Komoly security line-up az idei SYSADMINDAY-en: FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig!

Elszámoltatná a minisztériumot a Munkáspárt és a Netért

Bodnár Ádám, 2002. október 14. 12:06
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) épülete előtt tartott sajtótájékoztatót a Munkáspárt és a Netért . A tájékoztató végén a Vajnai Attila a Munkáspárt alelnöke és Németh Attila, a Netért elnöke egy petíciót nyújtottak át a minisztérium képviselőjének.

[HWSW] Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) épülete előtt tartott sajtótájékoztatót a Munkáspárt és a Netért. A tájékoztató végén a Vajnai Attila a Munkáspárt alelnöke és Németh Attila, a Netért elnöke egy petíciót nyújtottak át a minisztérium képviselőjének.

A petíció -- melyet a szerzők azt követően állítottak össze, hogy a minisztérium elzárkózott a párbeszédtől -- kilenc pontban foglalja össze a Munkáspárt és az érdekvédők követeléseit.

A petícióban elszámolásra szólítják fel a minisztériumot: az IHM által finanszírozott kedvezmények összetételéről, a távközlési szolgáltatókkal való elszámolás mikéntjéről, ennek ellenőrzéséről kérnek információkat. Utalnak arra, hogy a kormány által meghirdetett üvegzseb program ellenére sem nyilvános annak a megállapodásnak a szövege, melyet a távközlési szolgáltatókkal kötöttek.

A tartalomszolgáltatók látogatottságának visszaesésre hivatkozva kérdezik a petíció összeállítói a minisztériumot az ebből származó bevételkiesés kompenzációjára vonatkozó elképzelésekről, valamint a korábbi 150 forintos kedvezményt használók számáról.

A minisztérium a petíciót átvette, s érdemi választ ígért.

FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig: Veres-Szentkirályi András (Silent Signal), Balázs Zoli (MRG Effitas), Marosi-Bauer Attila (Hacktivity) és sokan mások. A standupot Felméri tolja.