Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Komoly security line-up az idei SYSADMINDAY-en: FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig!

A Nokia a multimédiás üzenetküldési szolgáltatások elindításához szükséges teljes megoldást szállít az mmO2 számára

Bodnár Ádám, 2002. október 14. 20:04
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az mmO2 a vállalat európai piacain a Nokiát választotta multimédiás üzenetküldési szolgáltatása (MMS) egyedüli szállítójául. A megállapodás eredményeképpen az angliai, írországi, németországi és hollandiai előfizetők egyetlen ún. gazdag üzenet keretein belül küldhetnek és fogadhatnak majd szöveges üzenetet, grafikát és hangot. A szállítások már elkezdődtek, a szolgáltatás pedig a tervek szerint 2002 októberében indul.

[HWSW] Az mmO2 a vállalat európai piacain a Nokiát választotta multimédiás üzenetküldési szolgáltatása (MMS) egyedüli szállítójául. A megállapodás eredményeképpen az angliai, írországi, németországi és hollandiai előfizetők egyetlen ún. gazdag üzenet keretein belül küldhetnek és fogadhatnak majd szöveges üzenetet, grafikát és hangot. A szállítások már elkezdődtek, a szolgáltatás pedig a tervek szerint 2002 októberében indul.

Az MMS-képes készülékkel rendelkező felhasználók személyes fényképeik, hangfelvételeik, illetve szöveg kombinálásával alkothatják meg saját multimédiás üzenetüket, melyet egy másik mobiltelefonra, vagy e-mail címre küldhetnek el. Az O2 portálhoz is hozzáférhetnek majd, ahonnan egy fotóalbumból és egy képbankból töltenek le felvételeket. A portálon sporttal, szórakoztatással, pletykákkal, hírekkel, utazással és időjárás-jelentéssel kapcsolatos, multimédiás szöveges figyelmeztetések sorát is megtalálhatják majd.

"A Nokia már bizonyította elkötelezettségét amellett, hogy szaktudása révén olyan hasznos, személyre szabott megoldásokat és szolgáltatásokat alkosson, amelyek a következő generációs szolgáltatások felé vezetnek" -- mondta Kent Thexton, az mmO2 marketing igazgatója.

"A Nokia véleménye szerint a vonzó MMS szolgáltatások fellendítik majd a GPRS középsebességű mobiladat kapcsolatok népszerűségét, így a hálózat-, és a tartalomszolgáltatók számára egyaránt fontos új bevételforrást teremtenek" -- mondta Peter Kuhne, a Nokia Networks értékesítési alelnöke.

A Nokia a Nokia multimédiás üzenetküldési központot (MMSC), a Nokia profilszervert, és a Nokia multimédiás e-mail átjárót is tartalmazó MMS megoldását szállítja. A Nokia emellett rendszertelepítési és integrálási szolgáltatást nyújt, valamint az MMS megoldás versenyképességének fenntartása érdekében karbantartási szolgáltatást biztosít.

FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig: Veres-Szentkirályi András (Silent Signal), Balázs Zoli (MRG Effitas), Marosi-Bauer Attila (Hacktivity) és sokan mások. A standupot Felméri tolja.