Szerző: Ady Krisztián

2002. október 10. 14:58

November közepétől lesz kapható a Plextor 48x-osan írható CD-lemeze

[Clubic.com] A kiváló minőségű CD-íróiról, optikai meghajtóiról közismert Plextor saját, márkázott lemezekkel bővíti az egyébként is igen színes piacot: november közepétől lesz kapható saját neve alatt forgalmazott, 48x-os írásra hitelesített, egyszer írható médiája.

[Clubic.com] A kiváló minőségű CD-íróiról, optikai meghajtóiról közismert Plextor saját, márkázott lemezekkel bővíti az egyébként is igen színes piacot: november közepétől lesz kapható saját neve alatt forgalmazott, 48x-os írásra "hitelesített", egyszer írható médiája.

A lemezeket 10-es gyűjtőcsomagban vagy 50-es boxban vásárolhatjuk meg, utóbbiak mellé szokás szerint nem jár CD-tok. A lemezek névleges kapacitása 80 perc audió vagy 700 MB-nyi adat. A médiákat természetesen saját CD-íróihoz ajánlja a Plextor, a tökéletes eredmény így érhető el. A médiák ára egyelőre nem ismert.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról