:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. október 9. 21:23

A Sierra kiadta az Aliens versus Predator 2 forráskódja

A Sierra kiadta az Aliens versus Predator 2 forráskódjának 1.0.9.6-es verzióját, hogy a kísérletező kedvű felhasználók könnyedén tudjanak különböző modokat fejleszteni a játékhoz. A 12 MB-os csomag a kiadó FTP szerveréről , vagy a 3D Gamers honlapjáról tölthető le.

A Sierra kiadta az Aliens versus Predator 2 forráskódjának 1.0.9.6-es verzióját, hogy a kísérletező kedvű felhasználók könnyedén tudjanak különböző modokat fejleszteni a játékhoz. A 12 MB-os csomag a kiadó FTP szerveréről, vagy a 3D Gamers honlapjáról tölthető le.


További képek

Az AvP 2 akciójáték az 1999-ben megjelent és nagy népszerűséget kivívott Aliens Versus Predator folytatása, amit az Aliens és Predator filmek alapján készítettek. Az új játékban az elődhöz hasonlóan egy Alien, egy Predator, vagy egy emberi katona szerepébe bújhat a játékos, és kezdhet neki a három küldetéssorozat egyikének. A három különböző hadjárat a három faj birodalmában játszódik, és egyenként hét küldetésből áll.

Az Aliens Versus Predator 2 akciójátékot a Monolith Productions készítette, és a Sierra adta ki egy évvel ezelőtt.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 13:53

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.