Szerző: Bodnár Ádám

2002. október 9. 21:23

A Sierra kiadta az Aliens versus Predator 2 forráskódja

A Sierra kiadta az Aliens versus Predator 2 forráskódjának 1.0.9.6-es verzióját, hogy a kísérletező kedvű felhasználók könnyedén tudjanak különböző modokat fejleszteni a játékhoz. A 12 MB-os csomag a kiadó FTP szerveréről , vagy a 3D Gamers honlapjáról tölthető le.

A Sierra kiadta az Aliens versus Predator 2 forráskódjának 1.0.9.6-es verzióját, hogy a kísérletező kedvű felhasználók könnyedén tudjanak különböző modokat fejleszteni a játékhoz. A 12 MB-os csomag a kiadó FTP szerveréről, vagy a 3D Gamers honlapjáról tölthető le.


További képek

Az AvP 2 akciójáték az 1999-ben megjelent és nagy népszerűséget kivívott Aliens Versus Predator folytatása, amit az Aliens és Predator filmek alapján készítettek. Az új játékban az elődhöz hasonlóan egy Alien, egy Predator, vagy egy emberi katona szerepébe bújhat a játékos, és kezdhet neki a három küldetéssorozat egyikének. A három különböző hadjárat a három faj birodalmában játszódik, és egyenként hét küldetésből áll.

Az Aliens Versus Predator 2 akciójátékot a Monolith Productions készítette, és a Sierra adta ki egy évvel ezelőtt.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról