Szerző: sammer

2000. március 7. 22:49

Megjelent: Croc2

HIRDETÉS

Croc2
Croc2
A Fox Interactive bejelentette 3D-s platform játékát, a Croc 2. részét. A folytatásban a ravasz kis zőld krokodil elutazik, hogy megkeresse régen elveszett szüleit. Croc-ot 40 pályán keresztül kell végigvezetnünk, hogy aztán leszámolhassunk legnagyobb ellenségünkkel: Dante báróval. Ehhez Croc új mozgástípusokat tanult az előző rész óta, mint az erősített tripla ugrás, a "power flip" és a "Croccy Paddle".
A játékban Crocnak bányacsillével kell versenyeznie, vitorlázó repülővel manővereznie és verseny-motorcsónakkal kell bizonyítania. A Croc 2-őt a Argonaut Studios fejlesztette minden korosztály számára.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 15:11

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.