:

Szerző: sammer

2000. március 7. 22:49

Megjelent: Croc2

Croc2
Croc2
A Fox Interactive bejelentette 3D-s platform játékát, a Croc 2. részét. A folytatásban a ravasz kis zőld krokodil elutazik, hogy megkeresse régen elveszett szüleit. Croc-ot 40 pályán keresztül kell végigvezetnünk, hogy aztán leszámolhassunk legnagyobb ellenségünkkel: Dante báróval. Ehhez Croc új mozgástípusokat tanult az előző rész óta, mint az erősített tripla ugrás, a "power flip" és a "Croccy Paddle".
A játékban Crocnak bányacsillével kell versenyeznie, vitorlázó repülővel manővereznie és verseny-motorcsónakkal kell bizonyítania. A Croc 2-őt a Argonaut Studios fejlesztette minden korosztály számára.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 08:36

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.