Szerző: Vörös Péter

2002. október 9. 14:23

Játékokban tapasztalható problémákat szüntet meg az új KYRO meghajtóprogram

[ParaKnowYa] A napokban megjelent, a PowerVR fejlesztői oldal áról letölthető általános, generic meghajtóprogramot mind a Hercules, mind a PURE Digital (Videologic) biztosítja KYRO alapú videokártyáihoz. A Videologic azonban az egyszerű átlogózáson túlmenően további javításokat is elhelyezett a Vivid! és Vivid!XS videokártyákhoz szánt csomagban, így FTP-szerverünkön is ezeket a drivereket helyezzük el.

[ParaKnowYa] A napokban megjelent, a PowerVR fejlesztői oldaláról letölthető általános, generic meghajtóprogramot mind a Hercules, mind a PURE Digital (Videologic) biztosítja KYRO alapú videokártyáihoz. A Videologic azonban az egyszerű "átlogózáson" túlmenően további javításokat is elhelyezett a Vivid! és Vivid!XS videokártyákhoz szánt csomagban, így FTP-szerverünkön is ezeket a drivereket helyezzük el.

Az 1.06.16.0055 verziószámú meghajtóprogramok a következő frissítéseket, javításokat nyújtják:

  • Energiagazdálkodással, "sleep" móddal kapcsolatos problémák javítása (D3D és OpenGL)
  • Növelt kompatibilitás a következő játékokkal: Battlefield 1942, Dungeon Siege, Grand Prix 4, Hitman II demó, Mafia, Medieval: Total War, Soldier of Fortune II, Sum of all Fears

A letölthető PURE Digital meghajtóprogram speciális javításokat tartalmaz a Battlefield 1942 és Mafia játékokhoz, melyet az általános PowerVR V1.06.16.0051-es verziójú meghajtóprogramban nem találunk meg. A csomag a Vivid!XS kártyához készült, de más KYRO alapú kártyákra is feltelepíthető.

A Windows 9x/ME, Windows 2000 és XP operációs rendszert támogató csomagokat FTP-szerverünk megfelelő szekciójából lehet letölteni.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról