Szerző: mz

2000. május 2. 22:09

EPocketCash

Az IPassport Corporation bejelentette új generációs, kimondottan az Internetre tervezett fizetési rendszerét, a EPocketCash-t. A rendszer azonnal elérhető a www.epocketcash.com címen, illetve ingyenesen ki is próbálható.
Az EPocketCash az első olyan renszer, mely lehetővé teszi a névtelen, fogyasztótól fogyasztó felé, illetve a hagyományos, fogyasztótól az üzlet felé irányuló tranzakciókat. A rendszer világszerte elérhető lesz a bankokon és egyéb pénzügyi intézeteken keresztül. Érdekessége, hogy az egyelőre kevésbé elterjedt eszközökről, így WAP-ról, GPRS / UTMS kompatibilis mobiltelefonról, set-top-boxokról is elérhető, kezelhető.
Azt nem egészen értem, hogyan fogják így felderíteni a pénzmosásokat, illetve az íly módon követhetetlenné váló nemzetközi pénzmozgásokat.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról