Szerző: Ady Krisztián

2002. október 8. 14:59

Új vezeték nélküli billentyűzeteket és egereket mutatott be a Logitech

A Logitech bejelentette, hogy hamarosan világszerte kapható lesz a

A Logitech bejelentette, hogy hamarosan világszerte kapható lesz a vezeték nélküli billentyűzetek új családja. A három új termék mindegyike tartalmaz egy fejlett multimédiavezérlőkkel és internet-navigációs eszközökkel ellátott elegáns kivitelezésű vezeték nélküli billentyűzetet, valamint egy vezeték nélküli egeret. Ezek az új termékek egyedülállóak a piacon, mivel kódolják a felhasználó adatait, a vevőegységgel való jóval biztonságosabb kapcsolatot téve ezáltal lehetővé, mint a többi hasonló termék.

Mindegyik termék elegáns, alacsony-profil (Zero Degree Tilt - nullafokos dőlésszög) kialakítású, és a legmodernebb színösszeállításban kapható. Az új vezeték nélküli billentyűzetek új lehetőségekkel bővítik például a funkciógombok felhasználhatóságát, a desktop csomagba tartozó szoftver segítségével gyakran használt feladatokhoz, vagy munkamappákhoz társítva őket.

Az F1 gomb az "Új üzenet létrehozásá"-hoz biztosít gyors hozzáférést, míg az F11 például azonnal megnyitja a "Zene" mappát. Az alfanumerikus billentyűzet fölött elhelyezett, logikai csoportokba osztott további gyorsbillentyűk például webkamera-szoftver és SMS weboldalak indítására szolgálnak. A felhasználó ezáltal könnyedén kommunikálhat mobiltelefonfelhasználókkal, akár SMS-ben, akár az újgenerációs, webkameráról mobiltelefonra küldött MMS-ben. Mindegyik vezeték nélküli billentyűzet rendelkezik multimédiavezérlő területtel, a digitális zene és DVD hozzáféréshez. A gyorsbillentyűk, multimédia-gombok és F-gombok funkcióit egyértelműen ikonok jelzik.

A termékcsalád az alábbiakat tartalmazza:

  • Cordless Desktop Optical: az új termékcsalád kiemelt darabja, tetszetős palaszürke és fekete színben. A billentyűzeten helyet kapott a Logitech védjegyes iNav konzolja, mellyel a felhasználó könnyedén görgethet, zoomolhat, hozzáférhet a merevlemezen tárolt file-okhoz és böngészhet a weben. A termékhez színben passzoló fekete és ezüst Cordless MouseMan Optical egér tartozik.
  • Cordless Desktop Navigator: új, élénk színösszeállítást képvisel fehér, ezüst betétekkel -- azok számára ideális választás, akik az élet más területeinek termékeihez hasonlóan elegáns billentyűzetet és egeret szeretnének. Ehhez a desktophoz a Logitech Cordless Optical Mouse egere tartozik.
  • Cordless Desktop Deluxe: fehér és ezüst színű billentyűzet, megegyező színű Cordless Wheel Mouse egérrel. A kiemelkedően modern kialakítás és kiváló minőség ötvözete azok számára jelenti az ideális választást, akik a biztos minőséget keresik alacsonyabb áron.

A Logitech annak első megjelenése (1992) óta folyamatosan fejleszti vezeték nélküli rádiótechnológiáját olyan javításokkal, mint a megnövelt biztonság és energiagazdálkodás. Jelenleg egyértelműen vezető ezen a területen: technológiáját több mint 27 millió vezeték nélküli eszközben használják világszerte.

Minden Logitech billentyűzet, egér és trackball kompatíbilis a Windows 98, Windows 2000, Windows Millenium Edition és Windows XP operációs rendszerekkel. A Logitech Cordless Desktopok a Macintosh OS X vagy újabb operációs rendszerek alatt is működnek.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

6

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.