:

Szerző: mz

2000. május 2. 21:38

Átszervezik az Intelt

Az Intel Corporation ma bejelentette két csoportja - az Intel Architecture Business Group és a Microprocessor Products Group - összevonását, hogy az így létrejövő szervezeten keresztül lássa el platformokkal és megoldásokkal az internetes gazdaságot. Az Intel Architecture Group (IAG), vagyis Intel Architektúra Csoport névre keresztelt új szervezet irányítását Paul Otellini ügyvezető alelnök és Albert Yu igazgató közösen fogják ellátni. Az átszervezés során a mikroprocesszorok, chipkészletek, alaplapok, rendszerek és a hozzájuk tartozó szoftverek platformszintű fejlesztését a nagyvállalatoknak szánt gépek (kiszolgálók és munkaállomások), az asztali gépek és a hordozható gépek piaci szegmenseit célzó platformközpontú üzleti tevékenységgé fogják összevonni. A csoport egy szervezetet is létrehozott, amely Intel architektúrára és internetre optimalizált megoldások átfogó választékát kínálja majd az e-Business és az e-otthonok számára. A csoportok kutatási és technológiai laboratóriumi tevékenységét ugyancsak összevonták.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 01:18

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.