Szerző: Ady Krisztián

2002. október 7. 16:18

A Vodafone Ireland a Nokiát választotta 3G hálózatának kizárólagos szállítójául

Írország vezető mobilszolgáltatója, a Vodafone Ireland és a Nokia a Nokia WCDMA 3G megoldásának szállításáról szóló megállapodást írt alá. A szállítások októberben indulnak, és a megállapodás szerint a Nokia a Vodafone Ireland országos WCDMA-hálózatának zökkenőmentes telepítése és beindítása érdekében 3G gerinc- és rádió-hozzáférésű hálózatát egyaránt biztosítja.

[HWSW] Írország vezető mobilszolgáltatója, a Vodafone Ireland és a Nokia a Nokia WCDMA 3G megoldásának szállításáról szóló megállapodást írt alá. A szállítások októberben indulnak, és a megállapodás szerint a Nokia a Vodafone Ireland országos WCDMA-hálózatának zökkenőmentes telepítése és beindítása érdekében 3G gerinc- és rádió-hozzáférésű hálózatát egyaránt biztosítja.

A hálózati berendezéseken kívül a Nokia a hálózat hatékony felépítése érdekében telepítési, integrációs, és projekt-menedzsment szolgáltatást is nyújt, valamint a hálózat versenyképességének fenntartása érdekében karbantartási szolgáltatások széles skáláját biztosítja.

"A 3G jelenti a fejlett mobilszolgáltatás-stratégiánk kiindulópontját" -- mondta Fergal Kelly, a Vodafone Ireland műszaki vezérigazgatója. "Ezért köteleztük el magunkat teljes mértékben a lehető legjobb 3G rendszer telepítése mellett. Meggyőződésünk, hogy a Nokia 3G megoldása műszaki szempontból kiemelkedő szolgáltatást nyújt, és megfelel majd a 3G szolgáltatás költséghatékony és eredményes beindításával kapcsolatos elvárásainknak."

"A megállapodás jelzi, hogy a Vodafone folytatja világszerte erőteljes jelenlétének kiépítését a 3G piacon" -- mondta Paul Reddy, a Nokia Networks írországi üzletfejlesztési igazgatója. "Nagy örömünkre szolgál, hogy a Vodafone a Nokia WCDMA-megoldását választotta e következő fontos lépés megtételéhez."

A WCDMA 3G fejlett multimédiás mobilszolgáltatásokat, például multimédiás üzenetküldést, mobil szórakoztatást, mobil helyspecifikus-, és vállalati szolgáltatásokat, valamint mobil kereskedelmet hoz el a távközlési piacra.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.