:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. október 7. 16:30

Ingyenes internet a Tár.hu-tól is

A Tár.hu Kft. tovább bővíti díjmentes szolgáltatásainak körét 2002 októberétől. A táros oldalakon a felhasználók díjtalanul helyezhették el honlapjaikat, készíthettek fotóalbumot, tárolhatták dokumentumaikat, a jövőben mindez ingyenes internet-hozzáférési szolgáltatással is kiegészül.

[HWSW] A Tár.hu Kft. tovább bővíti díjmentes szolgáltatásainak körét 2002 októberétől. A "táros" oldalakon a felhasználók díjtalanul helyezhették el honlapjaikat, készíthettek fotóalbumot, tárolhatták dokumentumaikat, a jövőben mindez ingyenes internet-hozzáférési szolgáltatással is kiegészül.

A tár.hu internetszolgáltatásának hátterét az Interware biztosítja. Az új ingyennet szolgáltatás csak az 1-es (budapesti) körzetből érhető el az (51) 301-080-as számon. A szörföléshez egy előzetes regisztrációra van szükség a freenet.tar.hu oldalon.

A Tár.hu szolgáltatásával együtt már hétre nőtt azoknak a vállalkozásoknak a száma, melyek ingyenes internethozzáférést nyújtanak Magyarországon. A szolgáltatók és szolgáltatásaik ebben a táblázatban áttekinthetők.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 04:30

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.