Szerző: Barna József

2002. október 3. 16:54

Még ebben a hónapban kapható lesz a Creative Inspire 5500 hangszórókészlete

[Clubic.com] Október végétől lesz kapható a Creative legújabb, Inspire 5700-as rendszerből butított 5.1-es hangfalkészlete. A Creative hatcsatornás rendszerei között csúcsmodellnek számító 5700-as szett kistestvére, az Inspire 5.1 DIGITAL 5500 hangszórókészlet valamivel alacsonyabb, 48 W összteljesítményt nyújt, de minőségében és képességeiben szinte teljesen megfelel az előd modellnek.

[Clubic.com] Október végétől lesz kapható a Creative legújabb, Inspire 5700-as rendszerből "butított" 5.1-es hangfalkészlete. A Creative hatcsatornás rendszerei között csúcsmodellnek számító 5700-as szett kistestvére, az Inspire 5.1 DIGITAL 5500 hangszórókészlet valamivel alacsonyabb, 48 W összteljesítményt nyújt, de minőségében és képességeiben szinte teljesen megfelel az előd modellnek.

A készlet erősítője optikai és koaxális digitális bemenettel is rendelkezik, az ezeken keresztül érkező Dolby Digital és DTS hangsávok dekódolására is képes. A szetthez a kényelmes kezelést biztosítandó távirányítót is mellékelnek. Az Inspire 5.1 Digital 5500 szett subwoofere is a Creative SLAM technológiájával szólaltatja meg a különösen mély hangokat.

A szett bővebb specifikációja és ára egyelőre rejtély, de garantáltan olcsóbb lesz a 300 dollárba kerülő Inspire 5700-nál.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 28. 21:21

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.