Szerző: roberto

2002. szeptember 30. 15:20

Letölthető az Apple iSync nyilvános béta változata

Az Apple ma bejelentette, hogy elérhetővé tette az iSync alkalmazás nyilvános béta változatát, amely ingyen letölthető a vállalat weboldaláról.

HIRDETÉS

Az Apple ma bejelentette, hogy elérhetővé tette az iSync alkalmazás nyilvános béta változatát, amely ingyen letölthető a vállalat weboldaláról.

Az iSync segítségével az Apple gépek tulajdonosai egyszerűen és automatikusan szinkronizálhatják a számítógépük határidőnaplóját és címtárát a Bluetooth adóvevővel rendelkező mobiltelefonokkal, Palm kéziszámítógépekkel és iPod készülékükkel. A .Mac hozzáféréssel rendelkező felhasználók ezen felül több, internetre csatlakoztatott Apple gépet is szinkronizálhatnak.

"Az iSync valami igazán nagy dolog kezdete" -- mondta Steve Jobs, az Apple vezérigazgatója. "A szoftver egy gombnyomásra szinkronizálja a számítógépen tárolt adatokat a mobiltelefonnal." Az Apple bejelentette, hogy számos gyártóval, köztük a Sony Ericssonnal és a Cingular Wireless-szel működik együtt annak érdekében, hogy a Mac felhasználók minél egyszerűbben csatlakoztathassák telefonjukat a számítógéphez.

Az iSync nyilvános bétája letölthető a www.apple.com/isync weboldalról. Ugyanitt megtalálható az alkalmazással kompatibilis mobiltelefonok és kéziszámítógépek listája is. Az iSync futtatásához Mac OS 10.2 "Jaguar" operációs rendszer szükséges.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 08:41

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.