:

Szerző: roberto

2002. szeptember 30. 15:20

Letölthető az Apple iSync nyilvános béta változata

Az Apple ma bejelentette, hogy elérhetővé tette az iSync alkalmazás nyilvános béta változatát, amely ingyen letölthető a vállalat weboldaláról.

Az Apple ma bejelentette, hogy elérhetővé tette az iSync alkalmazás nyilvános béta változatát, amely ingyen letölthető a vállalat weboldaláról.

Az iSync segítségével az Apple gépek tulajdonosai egyszerűen és automatikusan szinkronizálhatják a számítógépük határidőnaplóját és címtárát a Bluetooth adóvevővel rendelkező mobiltelefonokkal, Palm kéziszámítógépekkel és iPod készülékükkel. A .Mac hozzáféréssel rendelkező felhasználók ezen felül több, internetre csatlakoztatott Apple gépet is szinkronizálhatnak.

"Az iSync valami igazán nagy dolog kezdete" -- mondta Steve Jobs, az Apple vezérigazgatója. "A szoftver egy gombnyomásra szinkronizálja a számítógépen tárolt adatokat a mobiltelefonnal." Az Apple bejelentette, hogy számos gyártóval, köztük a Sony Ericssonnal és a Cingular Wireless-szel működik együtt annak érdekében, hogy a Mac felhasználók minél egyszerűbben csatlakoztathassák telefonjukat a számítógéphez.

Az iSync nyilvános bétája letölthető a www.apple.com/isync weboldalról. Ugyanitt megtalálható az alkalmazással kompatibilis mobiltelefonok és kéziszámítógépek listája is. Az iSync futtatásához Mac OS 10.2 "Jaguar" operációs rendszer szükséges.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 1. 23:34

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.