Szerző: Bodnár Ádám

2002. szeptember 30. 09:49

ViewSonic V35: a világ legolcsóbb, Pocket PC 2002 operációs rendszert futtató kéziszámítógépe

A ViewSonic is csatlakozik a Pocket PC-alapú kéziszámítógépet kínáló gyártókhoz, így a cég lett a Microsoft 29-ik, Pocket PC 2002 operációs rendszert licencelő partnere.

A ViewSonic is csatlakozik a Pocket PC-alapú kéziszámítógépet kínáló gyártókhoz, így a cég lett a Microsoft 29-ik, Pocket PC 2002 operációs rendszert licencelő partnere.

A ViewSonic készüléke 300 MHz-es Intel XScale PXA250 processzort tartalmaz majd, melyet 32 MB memória, 3,5"-os színes kijelző és Secure Digital bővítőhely egészít ki. A V35 szoftverei között Microsoft PowerPoint állományok bemutatására szolgáló alkalmazást és képnéző programot is találhatunk majd.

Elemzők szerint a ViewSonic -- és más gyártók -- által piacra dobott, elfogadható árú, Pocket PC-alapú kéziszámítógépek jelentős piaci részesedést szerezhetnek, kedvező fogadtatásra találhatnak a felhasználók között.

A ViewSonic V35 kéziszámítógépe 2002. november 1-től lesz megvásárolható 299 dolláros áron. Alig egy évvel ezelőtt a hasonló tudású, színes kijelzővel rendelkező hordozható kéziszámítógépek közel kétszer ilyen drágán, 5-600 dollár körüli áron voltak elérhetők.

A készülékek viszonylag magas ára a Pocket PC 2002 operációs rendszer licencelési díjából fakad. A Microsoft operációs rendszere ugyanakkor egy sereg olyan funkciót és képességet támogat, melyet a konkurens Palm OS operációs rendszerben és a ráépülő készülékekben hiába is keresnénk.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.