Szerző: Barna József

2002. szeptember 26. 01:16

Megjelent az első Opera 6 béta Macintoshra

[Opera Software] A norvég Opera Software tegnap jelentette

Opera Software[Opera Software] A norvég Opera Software tegnap jelentette be webböngészője hatos verziójának első Mac OS-es bétáját. A rendszerre utoljára januárban jelent meg Opera webböngésző, a hatos sorozat pedig egészen tegnapig nem volt elérhető Macintosh platformon. A program portolása során a fejlesztők ügyeltek arra, hogy az Opera 6 úgy nézzen ki, mint bármelyik más Mac OS X-es alkalmazás.

"Az Opera 6.0 a legfejlettebb Mac OS X-es webböngésző jelenleg, ha a sebességet, használhatóságot és a nyelvi támogatást vizsgáljuk" -- mondta Dean Kakridas, Opera Software desktop termékekkel foglalkozó részlegének vezetője, majd hozzátette, hogy "Mac-es termékünk alapvető célja az, hogy az Opera más platformokon már létező, népszerű és hasznos lehetőségeit Mac-re is áthozzuk". Kakridas elmondta azt is, hogy a készülő verzióval egy új normát szeretnének felállítani Mac-es böngészőprogramok számára.

A friss béta a www.opera.com-ról tölthető le.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról