Szerző: Barna József

2002. szeptember 25. 20:54

Átkeresztelték Peter Molyneux készülő játékát, a Project Egót

A Microsoft spanyolországi X02 rendezvényén jelentette be a Lionhead Studios, hogy Fable -ra keresztelték Peter Molyneux készülő játékát, a Project Egót. Emelett bemutattak öt darab új képet is a programból.

A Microsoft spanyolországi X02 rendezvényén jelentette be a Lionhead Studios, hogy Fable-ra keresztelték Peter Molyneux készülő játékát, a Project Egót. Emelett bemutattak öt darab új képet is a programból.

A Fable egy szerepjáték lesz, de nem a szó szoros értelmében. Ugyanis nem egy kijelzőn láthatjuk, hogy hősünknek 25-ös ereje van, hanem magán a karakteren vehetjük észre az izmokat. De más testi változások is feltűnhetnek, például kihullhat hősünk haja, vagy elhízhat. De a legfontosabb, hogy a játék gyermekkorától egészen haláláig követi végig a főszereplő életét, így tanúi lehetünk növekedésének is.

A Fable-t a Big Blue Box és a Lionhead Studios fejlesztőcsapat közösen készíti, és mivel exkluzív szerződésük van a Microsofttal, ezért csak Xbox konzolra jelenik meg a játék -- valamikor 2003-ban.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról