:

Szerző: Barna József

2002. szeptember 25. 20:54

Átkeresztelték Peter Molyneux készülő játékát, a Project Egót

A Microsoft spanyolországi X02 rendezvényén jelentette be a Lionhead Studios, hogy Fable -ra keresztelték Peter Molyneux készülő játékát, a Project Egót. Emelett bemutattak öt darab új képet is a programból.

A Microsoft spanyolországi X02 rendezvényén jelentette be a Lionhead Studios, hogy Fable-ra keresztelték Peter Molyneux készülő játékát, a Project Egót. Emelett bemutattak öt darab új képet is a programból.

A Fable egy szerepjáték lesz, de nem a szó szoros értelmében. Ugyanis nem egy kijelzőn láthatjuk, hogy hősünknek 25-ös ereje van, hanem magán a karakteren vehetjük észre az izmokat. De más testi változások is feltűnhetnek, például kihullhat hősünk haja, vagy elhízhat. De a legfontosabb, hogy a játék gyermekkorától egészen haláláig követi végig a főszereplő életét, így tanúi lehetünk növekedésének is.

A Fable-t a Big Blue Box és a Lionhead Studios fejlesztőcsapat közösen készíti, és mivel exkluzív szerződésük van a Microsofttal, ezért csak Xbox konzolra jelenik meg a játék -- valamikor 2003-ban.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 01:53

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.