:

Szerző: Barna József

2002. szeptember 25. 11:21

Megjelent Peter Gabriel surround hangzású, Windows Media 9 kódolású albuma

[News.com] A béta verziójú Windows Media 9 Player megjelenése után pár héttel piacra került az első Windows Media Audio 9 Professional kódolású album, rögtön 5.1 csatornás hangzást támogatva. Peter Gabriel új, Up című albuma CD-n is elérhető és a webről is letölthető.

[News.com] A béta verziójú Windows Media 9 Player megjelenése után pár héttel piacra került az első Windows Media Audio 9 Professional kódolású album, rögtön 5.1 csatornás hangzást támogatva. Peter Gabriel új, "Up" című albuma CD-n is elérhető és a webről is letölthető.

A surround hangzású, Windows Media 9 Professional kódolású hanganyag 188 MB terjedelmű, a sztereó változat jóval kisebb, csupán 62 MB-nyi.

Peter Gabriel új albuma az első olyan hanganyag, mely kihasználja a Windows Media 9 kodek és lejátszóprogram extra képességeit. Az album hallgatása közben a képernyőről olvasható az aktuális dal szövege, míg a képernyő más részén egyéb információk, vagy online oldalak, például a PeterGabriel.com olvashatók.


Peter Gabriel: Up

A Microsoft október elsejéig előzetest is bemutat az albumból, mely október 8-áig hallgatható meg. Ezután már csak a fizető felhasználók élvezhetik a letöltött anyagot. A hanganyag megvásárlása után szabadon másolható CD-lemezre vagy WMA formátumot támogató hordozható audiolejátszóba.

A Microsoft szeptember 5-én mutatta be a Windows Media Player 9 első publikus béta verzióját, melynek egy újabb, Windows XP operációs rendszerre telepíthető frissített változata is letölthető a tegnapi naptól.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 20:54

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.