Szerző: roberto

2002. szeptember 25. 10:12

A BAM! Entertainment legújabb játékában egy kaszkadőr bőrébe bújhatunk

A BAM! Entertainment legújabb játékában, a Chase: Hollywood Stunt Driver ben egy kaszkadőr bőrébe bújhatunk. Chase Corrada nevű hősünk azonban nem a megszokott borostás macsó stílus képviselője, hanem a szexi női nemé.

A BAM! Entertainment legújabb játékában, a Chase: Hollywood Stunt Driverben egy kaszkadőr bőrébe bújhatunk. Chase Corrada nevű hősünk azonban nem a megszokott borostás macsó stílus képviselője, hanem a szexi női nemé.

A hölgy feladata az lesz, hogy különböző veszélyes mutatványokat hajtson végre a kocsija segítségével a filmes stáb kamerái előtt. Több stílusú mozi forgatásán megfordulunk majd, így száguldozhatunk egy '20-as évekbeli gengszterfilm, vagy akár egy posztapokaliptikus jövőt bemutató alkotás díszletei közt is.

A program érdekessége, hogy a zenét a népszerű punkzenekar, a Sum 41 fogja szolgáltatni, így garantált lesz a pörgős játékmenet.

A Chase: Hollywood Stunt Driver csak a Microsoft konzoljára jelenik meg, előreláthatólag még karácsony előtt. A BAM! Entertainmentnek ez lesz az első xboxos játéka, ezért nagy figyelmet fordítanak a játszhatóság minél élvezetesebbé tételére, mondta egy interjúban Alain Tascan, a cég vezetője.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról