Szerző: Bodnár Ádám

2002. szeptember 23. 15:04

Megjelent az MPlayer lejátszóprogram 0.90pre8-as változata

[MPlayerhq.hu] Az MPlayer 0.90 újabb előzetesét

HIRDETÉS

MPlayer[MPlayerhq.hu] Az MPlayer 0.90 újabb előzetesét tesztelhetik a linuxosok, ugyanis az elmúlt héten megjelent a pre8 változat. A bejelentés szerint az előző kiadás, a 0.90pre7 volt talán az eddigi legrosszabb verzió, ezért a fejlesztők gyorsan jelentkeztek az újabb csomaggal. Az újdonságok közt szokás szerint megtalálhatók a dokumentáció frissítései, a kód további tisztítása, ugyanakkor számos javítást is találhatunk a pre8-ban, továbbá néhány új lehetőség került be a libavcodecbe, valamint frissült az avifile projekttől átvett Win32 DLL-betöltő. A szoftver forráskódja az mplayerhq.hu-ról tölthető le, ugyanitt találunk előre fordított Red Hat 7.3 csomagokra mutató linkeket.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 11:14

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.