Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. szeptember 17. 13:01

Megújult az Egon.gyaloglo.hu levelezőrendszere

Új e-mail motor hajtja az Egont, amely egyike a legrégebb ideje üzemben

[HWSW] Új e-mail motor hajtja az Egont, amely egyike a legrégebb ideje üzemben lévő hazai ingyenes levelezőrendszereknek. A magyar tulajdonú távközlési és informatikai cég, a Guards Rt. megállapodást kötött a szintén hazai magántulajdonban lévő, webmail és adserver technológiát fejlesztő Mail Hungary Kft-vel. Az együttműködés eredményeképpen a Guards az Egon ingyenes levelezőrendszeréhez a továbbiakban a Mail Hungary technológiáját licenceli.

Vitéz Norbert, a Guards Rt. informatikai üzletágvezetője a következőket mondta a kooperációról: "A Mail Hungary technológiájával egy stabilan fejlődő és az egyik legtöbb szolgáltatással rendelkező levelezőrendszert tudjuk biztosítani az Egon márkához továbbra is hű felhasználóiknak. Ezzel a megállapodással a színvonal mellett biztonságos, vírusvédelemmel is ellátott megoldást bocsátunk közel 30,000 levelezőnk rendelkezésére."

A Mail Hungary Kft. ügyvezetője, Fodor Géza mindezekhez az alábbiakat tette hozzá: "Megtiszteltetés, hogy az igazán patinás Egon.gyaloglo.hu márka kiszolgálására bennünket kértek fel. Az email alkalmazásszolgáltatás, mint az egyik legalapvetőbb internetes üzem bonyolult és felelősségteljes munka. Hisszük, hogy a megoldásunkkal a Guards Rt. szintúgy elégedett lesz, mint az általunk üzemeltetett közel félezer rendszerben levelező ügyfelünk mintegy 40,000 felhasználója, illetve a Mailbox címmel e-mailezők több mint 120,000-es tábora."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról