Szerző: roberto

2002. szeptember 17. 11:37

Újabb hordozható mp3-lejátszókat mutatott be a SONICblue

A SONICblue tegnap két új hordozható audiolejátszót jelentett be: a Rio S10 és S30S modelleket. Alapkiépítésben mindkét lejátszó 64 Mbyte beépített memóriával rendelkezik, de tárolókapacitásuk bővíthető.

[HWSW] A SONICblue tegnap két új hordozható audiolejátszót jelentett be: a Rio S10 és S30S modelleket. Alapkiépítésben mindkét lejátszó 64 Mbyte beépített memóriával rendelkezik, de tárolókapacitásuk bővíthető.


A Rio S10 és S30S

A stopperóraként is használható Rio S10-et a sikeres Rio termékcsalád következő generációs tagjaként harangozta be a gyártó. A lejátszó 64 Mbyte memóriával rendelkezik, de a kapacitás 192 Mbyte-ig bővíthető MMC memóriakártyák segítségével. Az S10 mind mp3, mind pedig WMA (Windows Media) fájlok lejátszására képes, rendelkezik háttérvilágításos LCD-kijelzővel, valamint ekvalizerrel. Egyetlen elemmel működtethető, amely a gyártó közleménye szerint 35 órás folyamatos üzemidőt biztosít, de NiMH újratölthető elemmel is használható.

Az S30S-t a cég sportos felhasználóknak szánja, ezért az elsősorban hordozhatóságával hívja fel magára a figyelmet: a készülék akár a csuklóra is felerősíthető. Egyéb jellemzőit tekintve csupán abban különbözik az S10-től, hogy FM rádiót is tartalmaz.

Mindkét modell USB kábellel csatlakoztatható PC vagy Mac számítógépekhez. A SONICblue a Rio Music Manager, RealOne és iTunes, valamint a MoodLogic szoftvereket mellékeli hozzájuk. Az S10 fogyasztói ára 129,99 dollár, míg az S30S-é 149,99 dollár.

a címlapról