:

Szerző: Barna József

2002. szeptember 16. 19:18

Kész a Westwood legújabb játéka, az Earth & Beyond

A GameSpyDaily online játékmagazin közölte a hírt, hogy elkészült a Westwood legújabb játéka, az Earth & Beyond.

A GameSpyDaily online játékmagazin közölte a hírt, hogy elkészült a Westwood legújabb játéka, az Earth & Beyond.

A kiadó a terjesztést először az Egyesült Államokban kezdi meg a limitált példányszámban, szeptember 24-én, a további példányokat hetente kapják meg a boltok, attól függően, hogy milyen lesz a program fogadtatása.

Az Earth and Beyond egy állandó online galaxisban játszódik, ahol a játékosok felfedezhetik az egész galaxist, harcolhatnak, kereskedhetnek, de ha életben akarnak maradni, mindhárom lehetőséget ki kell majd használniuk. Nem csak a világűr titkait tárhatjuk fel, de leszállhatunk a bolygókra és felderíthetjük azokat, kilövőállásokat, csillagkapukat, hatalmas romboló hajókat építhetünk, és összefuthatunk néhány fekete lyukkal is.

Külön érdekesség, hogy a küldetések hossza a rövid, 30 perces feladatoktól egészen a több hétig tartó hadjáratokig is tarthat.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 22:57

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.