Szerző: Ady Krisztián

2002. szeptember 12. 15:42

Letölthető a magyar nyelvű Windows 2000 Service Pack 3

Egyik olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy tegnap óta letölthető a Microsoft honlapjáról az augusztus elején kiadott Windows 2000 Service Pack 3 magyar nyelvű változata is. A csomag számos hibajavítást tartalmaz, valamint jobban együttműködik a nem a Microsoft által írt alkalmazásokkal.

[HWSW] Egyik olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy tegnap óta letölthető a Microsoft honlapjáról az augusztus elején kiadott Windows 2000 Service Pack 3 magyar nyelvű változata is. A csomag számos hibajavítást tartalmaz, valamint jobban együttműködik a nem a Microsoft által írt alkalmazásokkal.

Akárcsak a múlt héten megjelent Windows XP SP1, a Windows 2000 SP3 a biztonsági rések befoltozásán túl tartalmazza azokat a frissítéseket, melyeket a szoftvergyártó az ún. Trustworthy Computing kezdeményezés keretében meghirdetett -- s ez év elején végrehajtott -- Windows kódfelülvizsgálat után készített.

A javítások mellett az SP3 is eleget tesz az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma és 9 tagállama, valamint a Microsoft között 2001 novemberében létrejött megállapodásnak, azaz a javítócsomag már lehetővé teszi a a felhasználók számára, hogy eltávolítsák a Microsoft Internet Explorer böngészőszoftverhez, a Windows Media Player, Windows Messenger, Outlook Express alkalmazásokhoz, valamint a Microsoft Java Virtual Machine-hez történő végfelhasználói hozzáférést.

A magyar nyelvű Windows 2000-hez kiadott Service Pack 3 letölthető a Microsoft honlapjáról.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról