Szerző: Ady Krisztián

2002. szeptember 12. 12:26

Új ügyvezető igazgató a Solectron Hungary élén

[Weber Shandwick|GJW] A világ egyik vezető elektronikaialkatrész-gyártó vállalata, a Solectron Corporation bejelentette, hogy Mark Cummingot nevezik ki a Solectron Hungary ügyvezető igazgatójának. A Solectron számára Magyarország az egyik leggyorsabban fejlődő térség Európában.

[Weber Shandwick|GJW] A világ egyik vezető elektronikaialkatrész-gyártó vállalata, a Solectron Corporation bejelentette, hogy Mark Cummingot nevezik ki a Solectron Hungary ügyvezető igazgatójának. A Solectron számára Magyarország az egyik leggyorsabban fejlődő térség Európában.

A Solectronnál betöltött új pozíciójában Mark Cumming a Solectron Hungary stratégiai irányításáért, a stratégiai növekedés menedzseléséért, az operatív és pénzügyi teljesítményért és az ügyfélkapcsolatok ápolásáért lesz felelős. Cumming Leif Johanssonnak, a Solectron Central Europe elnökhelyettesének és ügyvezető igazgatójának tartozik beszámolási kötelezettséggel.

A szakember 2000-ben csatlakozott a Solectronhoz. Mostani kinevezése előtt a vállalat európai régiós üzleti folyamatainak és rendszereinek főigazgatói feladatát látta el. Ebben a pozícióban a Solectron üzleti folyamatainak és rendszereinek tervezéséért és végrehajtásáért felelt, valamint a regionális információ-technológiai egységet vezette. A Solectronhoz kerülése előtt különböző műszaki és operatív vezetői feladatokat látott el az Exabyte, a SCI Systems, a Compaq Computer, az Apricot-Mitsubishi és a Timex vállalatoknál.

"Magyarországon nagy növekedési lehetőség áll előttünk. A Solectron Hungaryt továbbra is fejleszteni kívánjuk, hogy a rendszerintegrációs szolgáltatásokhoz teljes körű ellátási lánc megoldásokat nyújthassunk európai ügyfeleinknek" -- nyilatkozta Leif Johansson. "Mark megfelelő tapasztalattal és vezetői képességekkel rendelkezik e cél megvalósításához. Örülünk, hogy európai vezetői csapatunkban üdvözölhetjük."

A Solectron 2000-től, a NatSteel Electronics megvásárlása óta van jelen Magyarországon. A magyarországi gyár a rendszerintegrációs szolgáltatásokhoz teljes körű ellátási lánc megoldásokat (Supply Chain Management) nyújt majd a configure-to-order (CTO) és built-to-order (BTO) összeszereléstől az ügyfél-specifikus igények teljesítésén keresztül az elosztásig. A Solectron Európában a magyarországi mellett Franciaországban, Németországban, Nagy-Britanniában, Hollandiában, Romániában, Spanyolországban, Törökországban és Svédországban rendelkezik telephellyel.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.