Szerző: Barna József

2002. szeptember 11. 10:21

IDF: Intel-díjak a legjobb mobil, asztali és üzleti PC kategóriában

[Mmd] Az Intel tegnap hozta nyilvánosságra a 2002-es Intel Innovative PC díjak nyerteseit. Az Intel Innovative PC-díj a kategóriájában legjobb innovációt ismeri el az Intel Pentium 4, Mobile Intel Pentium 4-M és Mobile Intel Pentium IIIM processzorokra épülő fogyasztói és üzleti asztali gépek, illetve mobil PC-k világában. Az idén minden eddiginél nagyobb volt a mezőny.

[Mmd] Az Intel tegnap hozta nyilvánosságra a 2002-es "Intel Innovative PC" díjak nyerteseit. Az Intel Innovative PC-díj a kategóriájában legjobb innovációt ismeri el az Intel Pentium 4, Mobile Intel Pentium 4-M és Mobile Intel Pentium III–M processzorokra épülő fogyasztói és üzleti asztali gépek, illetve mobil PC-k világában. Az idén minden eddiginél nagyobb volt a mezőny.

Az Intel őszi Fejlesztői Fórumán Louis Burns, az Intel Desktop Platforms csoportjának alelnöke és egyik igazgatója az alábbi rendszereket tüntette ki az Innovative PC-díjjal: Acer TravelMate 100, Gateway 700XL, IBM ThinkPad X30, Legend Tianqui 9220, Legend Kaitan 6800, Panasonic CF-R1 Let's Note Light, Toshiba Portege 4010 és Samsung Sens P10.

"Az elmúlt néhány év során az Innovative PC-díj nagyot nőtt, és egyre többféle PC platform nevezése érkezik a világon mindenhonnan" -- mondta Burns. "Az idei díjnyertes, Intel Pentium 4, Mobile Pentium 4 és Mobile Pentium III processzoraira épülő PC-k kétségkívül új és izgalmas szintre emelték a PC-k innovációját."

Az Intel PC Ease of Use (egyszerű PC-használat) nevű kezdeményezésének részeként az első Innovative PC-díjakat az 1999. őszi IDF-en osztotta ki a cég, az üzembehelyezést, használhatóságot, bővíthetőséget és karbantartást javító PC-terveket jutalmazva. Az iparággal és a globális PC-gyártókkal együttműködve az Intel kiterjesztette a díjat, és most már az egyszerű használat mellett magában foglalja az innovatív kivitelt, az új funkciókat és 5 különféle mobil alkategóriát is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról