Szerző: Barna József

2002. szeptember 10. 15:40

Piacon az NVIDIA DVD-lejátszó szoftvere

Az NVIDIA ma bejelentette, hogy megkezdte NVDVD nevű DVD-lejátszó szoftverének forgalmazását. A Santa Clara-i cégre újabban jellemző szokásnak megfelelően több mint fél évet késett az alkalmazás, melyet még a februári Intel Developer Forum idején harangoztak be. Az NVDVD önálló termékként nem vásárolható meg, kizárólag NVIDIA chipes (egyelőre csak eVGA márkájú) videokártyák, vagy ezeket használó PC-kkel együtt szerezhető be.

HIRDETÉS

[HWSW] Az NVIDIA ma bejelentette, hogy megkezdte NVDVD nevű DVD-lejátszó szoftverének forgalmazását. A Santa Clara-i cégre újabban jellemző szokásnak megfelelően több mint fél évet késett az alkalmazás, melyet még a februári Intel Developer Forum idején harangoztak be. Az NVDVD önálló termékként nem vásárolható meg, kizárólag NVIDIA chipes (egyelőre csak eVGA márkájú) videokártyák, vagy ezeket használó PC-kkel együtt szerezhető be.


A kezelőfelület


Hangbeállítások

A hivatalos sajtóközlemény szerint a szoftvert maga az NVIDIA fejlesztette ki, és állítólag az a jelenleg hozzáférhető egyik legkorszerűbb dekódoló motorral büszkélkedhet. Feltehetően az NVDVD támogatja az nForce és nForce2 alaplapi chipkészletek médiaprocesszorát is. Fontosabb jellemzői:

  • az nView többmegjelenítős technológia támogatása
  • az NVIDIA Digital Vibrance Control támogatása
  • képlopás az eredetivel megegyező, vagy módosított méretben
  • hanglopás

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 08:13

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.